-
-
-
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
《Η πορεία μου στο φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ ξεκίνησε από την πρώτη Λυκείου. Σε αυτά τα τρία χρόνια με συστηματικό διάβασμα και στοχευμένη καθοδήγηση από τους καθηγητές του φροντιστηρίου, κατάφερα να περάσω στη σχολή που επιθυμούσα. Η επιτυχία σίγουρα είναι ζήτημα συστηματικής προσπάθειας ,αλλά το περιβάλλον που την αναδεικνύει, την ενθαρρύνει και την ενισχύει είναι πολλές φορές ίδιας η και ζωτικότερης σημασίας. Γι’αυτό και στην επιλογή αυτού του περιβάλλοντος προτείνω το φροντιστήριο Επιτυχείν ανεπιφύλακτα.》
Θέμης Κανελλόπουλος. Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τρίπολη)《Ονομάζομαι Θέμης Κανελλόπουλος, έδωσα πανελλήνιες το 2024 και πέρασα στη τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη!
Φυσικά δεν θα το κατάφερνα αυτό χωρίς την βοήθεια και την ψυχολογική υποστήριξη από το φροντιστήριο επιτυχειν. Η σκληρή προετοιμασία και η σωστή καθοδήγηση από τους εξαίρετους καθηγητές του επιτυχειν με ώθησαν στο να περάσω στη σχολή που θέλω και να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά μου αρέσει.
Η θεωρία όσο και οι ασκήσεις δουλεύονταν σε κάθε μάθημα από τους καθηγητές καθώς και τα δύο είναι το κλειδί για την επιτυχία στις εξετάσεις.Δεν θα ξεχάσω εννοείται τους συμμαθητές μου, που τους συμπάθησα όλους ξεχωριστά και περάσαμε δύο χρόνια δημιουργικά, ανταλλάσσαμε απόψεις , ιδέες και το κυριότερο υπήρχε αλληλεγγύη μέσα στην τάξη και γενικώς ένα ευχάριστο κλίμα. Δεν ήταν καθόλου ψυχοφθόρο και εξαντλητικό το μάθημα και αυτό οφείλεται στους καθηγητές μας που με τον δικό τους μοναδικό τρόπο κατάφεραν να μας μεταδώσουν ότι οι πανελλήνιες δεν είναι το τέλος της ζωής αλλά είναι μια δοκιμασία που μπορούμε να φέρουμε εις πέρας και να πετύχουμε αρκεί να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Τέλος, είμαι ευγνώμων που ήμουν μαθητής του φροντιστηρίου ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ και ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου για όλα!!!》ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΑΚΗΣ
《Έχοντας τελειώσει με τις πανελλήνιες ένα μπορώ να πω με σιγουριά : Τίποτα από όσα κατάφερα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθεια της οικογένειας του ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ. Και λέω οικογένεια καθώς είναι η μόνη λέξη που θα μπορούσε να περιγράψει την σχέση που ανέπτυξα εγώ και όλοι μου οι συμμαθητές τόσα χρόνια στο φροντιστήριο αυτό . Εκτός από τους καθηγητές που ήταν δίπλα μας σε ό,τι και αν χρειαζόμασταν , σε όποια απορία , σε όποια δυσκολία , το ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ κατάφερε και κάτι άλλο πολύ πιο σπουδαίο : Να ενώσει εμάς τους μαθητές και να μας κάνει να νιώσουμε πως ανήκουμε σε μια ομάδα.Και για αυτο πάνω από όλα τους ευχαριστώ . Χάρη στην ομάδα του Επιτυχειν είμαι τώρα στην σχολή που τόσο καιρό ονειρευόμουν και μάλιστα στην πόλη που ήθελα εξαρχής . Αν κάποιος ξεκινάει τώρα το ταξίδι των πανελλαδικών εξετάσεων και βρίσκεται σε δίλλημα ποιο φροντιστήριο να επιλέξει για την προετοιμασία του , να ξέρει με σιγουριά πως με το ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ δεν είναι μόνο σίγουρη η επιτυχία του στις εξετάσεις . Είναι επίσης βέβαιο πως θα περάσει αξέχαστα αυτά τα χρόνια . 》
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ ( ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡHΜΑΤΟ/ΚΑ ΟΠΑ )
《Στην αρχή της β’λυκείου όλοι οι μαθητές καλούμαστε να επιλέξουμε πιο πεδίο επιθυμούμε να ακολουθήσουμε,κάτι το οποίο δεν καθορίζει απολύτως τίποτα για το μέλλον κάθε παιδιού.Εγώ αποφάσισα να επιλέξω το τέταρτο επιστημονικό πεδίο.Αυτό λόγω του ενδιαφέροντος που έβρισκα στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής(ΟΠΑ)αλλά και επειδή μου αρέσει η επιχειρηματικότητα.Το φροντιστήριο ‘επιτυχείν’ με κατάλληλη καθοδήγηση, διαγωνίσματα προσομοίωσης κάθε εβδομάδα με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου,να περάσω στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής του ΟΠΑ το οποίο ήταν το μόνο που έβρισκα τόσο ενδιαφέρον.》
ΛΥΔΙΑ ΚΟΡΡΕ ( ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ )
<< Ήμουν μαθήτρια στο Φροντιστήριο Επιτυχειν από την πρώτη λυκειου. Οι καθηγητές με βοήθησαν σε ότι απορία και δυσκολία συνάντησα αυτά τα 3 χρόνια μαζί τους , ήταν πάντα διαθέσιμοι να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόβλημα είχα και από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώθω οικεία μαζί τους . Όλοι τους είναι εξαιρετικοί καθηγητές και πάνω από όλα άνθρωποι, δείχνουν αφοσιωση στους μαθητές τους και έχουν πάντα στόχο να σε βοηθήσουν. Προσωπικά τους είμαι πολύ ευγνώμων καθώς χωρίς να το καταλάβουν βοήθησαν πολύ να μειώσουν το άγχος που είχα ειδικά κατά την περίοδο των Πενεληννιων οπου ειναι μια πολυ δυσκολη χρονια .Είμαι ειδικά ευγνώμων στην κυρία Θαλασσινού η οποία είναι μια καταπληκτική δασκάλα έκθεσης γεμάτη αγάπη για τους μαθητές της , εξαιτίας αυτής ανακάλυψα κάποιες μαθησιακες δυσκολιες που είχα κ με την βοήθεια της κατάφερα να τα αντιμετωπίσω. Τους ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και την πίστη που είχαν σε εμένα . Το Φροντιστήριο Επιτυχειν θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα καθώς μαζί τους θα νιώσεις ότι βρήκες δεύτερη οικογένεια >>.
ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΣΑΛΩΝΙΚΗ ( ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΠΑΠΕΙ )
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την διαδρομή. Με τη βοήθεια,την υπομονή και την καθοδήγηση σας κατάφερα να περάσω στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Το οικογενειακό κλίμα που είχαμε στην τάξη , έκανε την προσπάθεια πιο όμορφη και πιο ελαφριά. Ήταν μια δύσκολη αλλά πολύτιμη διαδρομή και χαίρομαι που την περπάτησα με ανθρώπους που πίστευαν σε εμένα.
Γιάννης Πανίτσας (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς)
“Η πρώτη μου επαφή με το Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ έγινε την χρονιά 2023-2024 στις αρχές της Β’ Λυκείου. Μπορώ να πω ότι μέχρι τότε ήμουν ασταθής μαθητής, με πολλά μαθησιακά κενά και κυρίως μαθητής χωρίς κίνητρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Φροντιστηρίου, που από την πρώτη στιγμή μου δείξανε την αγάπη τους και μαζί τους κατάφερα να βρω κίνητρο και να φτάσω εκεί που ούτε ο ίδιος δεν περίμενα! Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς που πορευτήκαμε μαζί σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία των Πανελληνίων. Το οικογενειακό περιβάλλον του Φροντιστηρίου, ήταν σημαντικός παράγοντας, αφού μείωνε το άγχος και την πίεση. Έτσι, με την κατάλληλη αφοσίωση και προσπάθεια, κατάφερα να περάσω στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ήταν μια εμπειρία ζωής, που δεν θα ξεχάσω ποτέ!” - Θανάσης Καφετζής (Λογιστικής και Χρηματοικονομικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Καλαμάτα)\«Μια δύσκολη απόφαση που κλήθηκα να πάρω πριν από ένα χρόνο, ήταν να ξαναδώσω Πανελλήνιες. Εμπιστεύτηκα το Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ, ώστε να με κατευθύνει κατάλληλα και έτσι και έγινε. Χωρίς να έχω υψηλές προσδοκίες, κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή! Λογιστική και Χρηματοικονομικά! Έχοντας λάβει αμέτρητη αγάπη και στήριξη στην πρώτη μου χρονιά στο Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ. Αυτό όμως που με τράβηξε πιο πολύ το ενδιαφέρον είναι η σιγουριά από αυτούς τους ανθρώπους, λες και ήξερα ότι θα περάσω από την αρχή της χρονιάς! Μάλλον έτσι εξηγείται και το όνομα του Φροντιστηρίου! ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ!»
- ΟΡΦΕΑΣ (Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού) Όλα ξεκίνησαν όταν μου πρότειναν το Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ κάποιοι φίλοι μου. Με το που πήγα φαινόταν ότι είναι ένα ευχάριστο περιβάλλον και ότι θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα και έτσι έγινε από τον κλάδο των Οικονομικών. Με την σωστή καθοδήγηση και πίεση των καθηγητών πέτυχα τον πρώτο μου στόχο! Πέρασα στην Ακαδημία του Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.). Προτείνω ανεπιφύλακτα το Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ γιατί ξεκλειδώνει ένα δρόμο προς την επιτυχία!!!»
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΣΟΥ (Νομική στο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής)
«Χάρη στο Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ και στους υπέροχους ανθρώπους του, το όνειρο μου να περάσω στη Νομική έγινε πραγματικότητα. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη τόσο για τους καθηγητές μου, όσο και για τους εκπαιδευτικούς των υπολοίπων κατευθύνσεων που στάθηκαν δίπλα μου με αληθινό ενδιαφέρον και πίστη στις δυνατότητες μου. Είναι άνθρωποι άψογοι στην δουλειά τους, αξιοπρεπείς, εσωτερικά όμορφοι, που μου έμαθαν τι σημαίνει ανθρωπιά. Μέσα στη δύσκολη και αγχωτική περίοδο των Πανελληνίων, το Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ δεν ήταν απλώς ένας χώρος μάθησης, αλλά ήταν το «καταφύγιο» μου, όπου μέσα στην μαυρίλα και την πίεση, γελούσα με την ψυχή μου. Το πιο μεγάλο μου ευχαριστώ πηγαίνει στον κύριο Χρήστο Βλασταράκο, που στάθηκε δίπλα μου και μου έδινε δύναμη, όταν την είχα περισσότερο ανάγκη! Με τη στάση του, τα λόγια του και την πίστη του σε εμένα, μου έδινε κουράγιο να συνεχίσω, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Για μένα το Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ ήταν μια δεύτερη οικογένεια! Δύσκολα βρίσκει κανείς τόσο οικείο και γεμάτο αγάπη περιβάλλον! Προτείνω το Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ ανεπιφύλακτα σε κάθε μαθητή μέσα από την καρδιά μου!»
-
- ΑΘΗΝΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (Ψυχολογία, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων)«Ξεκίνησα στο Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ στην Δευτέρα Λυκείου για την προετοιμασία μου για τις Πανελλήνιες, με στόχο να μπω στην Ψυχολογία. Με πολύ άγχος, απογοητεύσεις και πολλή προσπάθεια, τελικά κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή! Σε όλη αυτή την προσπάθεια είχα δίπλα μου τους καθηγητές μου, οι οποίοι με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί. Στο Φροντιστήριο και τα δύο χρόνια περάσαμε πολύ ωραία και οι καθηγητές του ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ προσπαθούσαν με κάθε ευκαιρία να μας βοηθήσουν να ξεχαστούμε από την πίεση και το άγχος μας. Προτείνω το Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ ανεπιφύλακτα! Σας ευχαριστώ όλους πολύ!»
- ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΚΙΩΝΗ (Τμήμα Ψυχολογίας, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ρέθυμνο)«Οι Πανελλήνιες είναι σίγουρα μια βασανιστική και γεμάτη δυσκολίες περίοδο που τα περισσότερα παιδιά βιώνουν. Ωστόσο, όταν βρίσκεσαι στο σωστό μέρος με τους σωστούς ανθρώπους η περίοδος που αντίρρητα είναι γεμάτη πίεση και άγχος σου χαρίζει εμπειρίες, φιλίες και πάνω απόλα κατορθώνεις να φτάσεις τον στόχο σου! Η ψυχολογία, ως στόχος μου, υπήρξε σημαντικό κίνητρο για αυτόν τον αγώνα, αλλά το ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ ήταν το μέρος το οποίο όχι απλά με βοήθησε προσφέροντας μου όλες τις κατάλληλες γνώσεις, εφοδιάζοντας με τις κατάλληλες γνώσεις, εφοδιάζοντας με τα καλύτερα εργαλεία και προετοιμάζοντας με για κάθε εμπόδιο αλλά όλοι μου καθηγητές ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτως κατεύθυνσης με στήριξαν και μου έδωσαν όλη τους την αγάπη! Εκτός λοιπόν από την άψογη μαθησιακή προετοιμασία έλαβα και την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη που με βοήθησε να πετύχω τελικά τον στόχο μου! Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Φροντιστηρίου, μαθητές και καθηγητές, το οποίο μετά από ένα σημείο ήταν οικογένεια!»
- ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΙΞΟΣ (Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής)
«Ήμουν μαθητής στο Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ το διάστημα 2022-2025. Με την βοήθεια των καθηγητών και την προσωπική μου προσπάθεια κατάφερα και πέρασα στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Το περιβάλλον στη τάξη είναι φιλικό και στοχεύσει στην ενίσχυση των επιδόσεων των μαθητών. Είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από όλη την διάρκεια που υπήρξα μαθητής στο Φροντιστήριο. Οι καθηγητές ήταν πάντα πρόθυμοι να μας λύσουν όλες τις απορίες και να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε και να εμβαθύνουμε στην ύλη. Επιπροσθέτως, οι τάξεις ήταν άνετες, το κτίριο διαθέτει όλα τα απαραίτητα σύγχρονα μέσα και εργαλεία, όπως σύγχρονους πίνακες και πλατφόρμες για άμεση ενημέρωση και αξιολόγηση. Ευχαριστώ το Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ και τους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων!»
-
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΒΑΝΗΣ (Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά)«Οι Πανελλήνιες είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία και απαιτούν την κατάλληλη προετοιμασία από τους μαθητές για να μπορέσουν να ανταποκριθούν. Σημαντικότερο ρόλο για αυτή την προετοιμασία παίζουν τα δύο τελευταία χρόνια του Λυκείου, όπου οι μαθητές τόσο στο σχολείο, όσο και στο Φροντιστήριο αφιερώνουν πολλές ώρες δουλεύοντας πολύ σκληρά, με στόχο την επιτυχία τους. Γιαυτό είναι πολύ σημαντικό και απαραίτητο το περιβάλλον να βοηθά τους μαθητές και να προσδίδει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Έτσι λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου, ως ένας μαθητής που ακολουθεί την Οικονομική κατεύθυνση, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, το σχολείο και φυσικά το Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ που με βοήθησαν να φθάσω στο στόχο μου και να «πιάσω» την πρώτη μου επιλογή! Βήμα-βήμα με την κατάλληλη πρακτική και ψυχολογική υποστήριξη! Πέρα από την επιτυχία μας όμως είναι σημαντικό να επισημάνω ότι στο Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω φιλίες και προσωπικές σχέσεις, τόσο με τους συμμαθητές μου, όσο και τους καθηγητές μου. Σας ευχαριστώ για όλα κάθε έναν ξεχωριστά!»
- Άλτον Τσούκα (Διεθνώς και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) «Κάποιος που δίνει Πανελλήνιες για δεύτερη φορά και γενικότερα κάποιος που δίνει Πανελλήνιες, μπορεί να νιώσει καταπιεσμένος, από την ιδέα των Πανελλαδικών, να χάσει την επαφή με τον πραγματικό στόχο και να νιώσει αποθαρρημένος. Όμως οι καθηγητές και γενικότερα όλο το προσωπικό του Φροντιστηρίου ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ, βρίσκεται στο πλάι κάθε εξεταζόμενου, βοηθώντας τον ψυχολογικά και υπενθυμίζοντας του, τον τελικό στόχο των Πανελληνίων και την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Φοίτησα έναν χρόνο στο Φροντιστήριο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ. Όταν προγράφτηκα ήμουν αβέβαιος για την απόφαση που πήρα να ξαναδώσω Πανελλήνιες, όμως με την βοήθεια των καθηγητών και του προσωπικού του Φροντιστηρίου, με βοήθησαν να σιγουρευτώ για την απόφαση που πήρα και στο τέλος κατάφεραν να περάσω στη σχολή που ήθελα! Τελικά η απόφαση που πήρα άξιζε!»
- ΙΝΝΑ (Γραφιστική, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής)«Η εμπειρία μου από τις Πανελλήνιες ήταν μια προσωπική πρόκληση, όπου ο κόπος μου ανταμείφθηκε καθώς πέρασα στην πρώτη μου επιλογή! Στο τμήμα Γραφιστικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Αποτελούσε όνειρο ζωής! Το αίσθημα της ικανοποίησης όταν όλη η πίεση εξαφανίζεται σε μια στιγμή, είναι μοναδικό! Δικαιώνεσαι για την επιλογή σου! Την υπομονή και την επιμονή σου! Οι καθηγητές μου στο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ, αλλά και η απόφαση να διαλέξω την κατεύθυνση των Οικονομικών, με βοήθησε να διαμορφώσω την σκέψη μου! Ευχαριστώ εγκάρδια όλους τους καθηγητές και τους συμμαθητές μου, όπου με βοήθησαν να εξελιχθώ στο επόμενο κομμάτι της ζωής μου!»
- Κλειώ Μαρίτσα (Πτυχιούχος Νομικής Κομοτηνής)
«Η Νομική ήταν μονόδρομος για εμένα. Κατά την διάρκεια της Β’ Λυκείου έβλεπα τον μακροχρόνιο στόχο μου να απομακρύνεται ολοένα και πιο πολύ. Στα τέλη της ίδιας τάξης γράφτηκα στο «Επιτυχείν». Με την κατάλληλη καθοδήγηση και την εμβάθυνση στις ανάγκες του κάθε μαθητή ατομικά, η Νομική δεν ήταν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά πραγματικότητα! Πλέον, όντας απόφοιτος, δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στήριξη που είχα και τη σημαντική βοήθεια – θεμέλιο για τη μετέπειτα ακαδημαϊκή και δη, επαγγελματική μου πορεία»
- Σταύρος Μπίντος (Νομική ΕΚΠΑ)
«Φοίτησα στο Φ.Μ.Ε. «Επιτυχείν» κατά τις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου, το διάστημα 2018-2020. Σε όλα τα μαθήματα είχα την τύχη να συναντήσω καθηγητές απόλυτα καταρτισμένους που μου παρείχαν τα αναγκαία γνωστικά εφόδια για να εισαχθώ στην σχολή της πρώτης επιλογής μου. Παράλληλα με τις γνώσεις, όλοι οι καθηγητές ήταν πάντα δίπλα μας, στηρίζοντας μας ψυχολογικά, ενώ πάντα κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να μας παρέχουν όσο περισσότερο διδακτικό υλικό, προκειμένου να καλύψουμε όλο το φάσμα. Το συνιστώ σε όλους τους υποψήφιους που επιθυμούν να εισαχθούν στην πρώτη τους επιλογή, δεδομένου του υψηλού ποσοστού επιτυχιών του Φροντιστηρίου, καθώς και για το οικογενειακό κλίμα που διακρίνει το «Επιτυχείν», το οποίο και αποτελεί εφαλτήριο για την ορθή προετοιμασία όλων των μαθητών! Τέλος, η συνεργασία με τους καθηγητές δεν τερματίστηκε μετά το πέρας των Πανελληνίων, αλλά διατηρείται μέχρι και σήμερα, καθώς εξακολουθούν να επιδεικνύουν ενδιαφέρον για την ακαδημιακη μας σταδιοδρομία, διαμορφώνοντας προσωπικές σχέσεις που στηρίζονται στον αλληλοσεβασμό και στο αμοιβαίο ενδιαφέρον για την εξέλιξη και των δύο μερών!»
- Αλεξάνδρα Γιακουμάκη (Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρέθυμνο)
« Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω το Φροντιστήριο Επιτυχείν για την απίστευτη εμπειρία που μου χάρισε! Πέρασα στην σχολή Παιδαγωγικών, αυτό που πάντα ονειρευόμουν και η επιτυχία μου ήταν αποτέλεσμα της καθοδήγησης που έλαβα από τους καθηγητές! Το κλίμα στο Φροντιστήριο ήταν τόσο ζεστό και οικογενειακό, που με έκανε να νιώθω σαν το σπίτι μου! Για τους καθηγητές, έχω να πω τα καλύτερα! Εκτός από εξαιρετικοί δάσκαλοι, είχαν το χάρισμα να μας ξεκουράζουν με το χιούμορ τους, κάνοντας μας να γελάμε και να αποφορτιζόμαστε, όταν το χρειαζόμασταν περισσότερο! Μου έδωσαν κουράγιο και την αυτοπεποίθηση να συνεχίσω να πετύχω και γιαυτό τους ευχαριστώ από καρδιάς! Αν έχετε στόχο να πετύχετε, το Επιτυχείν είναι το μέρος που θα σας στηρίξει σε κάθε βήμα της πορείας σας! Συστήνω το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ» ανεπιφύλακτα!»
- Μαρίνα Βοζίκη (Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)
«Η εμπειρία μου στο Φροντιστήριο «Επιτυχείν» ξεκίνησε στην Α΄Λυκείου. Η εξαιρετική συνεργασία με τους καθηγητές καθώς και η ορθή καθοδήγηση με βοήθησαν να επιτύχω τον στόχο μου! Κατά την διάρκεια αυτών των 3 ετών στο Φροντιστήριο δημιούργησα πολύ ωραίες αναμνήσεις με τους καθηγητές, αλλά και με τους συμμαθητές μου. Όμορφες αναμνήσεις γεμάτες γέλιο, χαρά και γνώσεις! Προτείνω ανεπιφύλακτα το Φ.Μ.Ε. «Επιτυχείν» καθώς βοηθάει όλους τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους και όλοι οι καθηγητές είναι εξαιρετικοί!»
- Γιάννης Καραβέλος (Νομική Κομοτηνής 4ο έτος)
«Η εμπειρία μου στο Φροντιστήριο «Επιτυχείν» ξεκίνησε στη Β΄Λυκείου, όταν άρχισα την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες. Μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του Φροντιστηρίου κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου και να σπουδάσω στη Νομική Κομοτηνής, όπου φοιτώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Επιπροσθέτως, υπήρξε η αφορμή γνωριμίας με εξαιρετικά παιδία, με τα οποία βρισκόμαστε ακόμα σε επαφή και έχουμε βιώσει αξέχαστες στιγμές μαζί! Οι καθηγητές του Φροντιστηρίου συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων μου και τους ευχαριστώ πολύ! Επομένως, προτείνω ανεπιφύλακτα το Φροντιστήριο «Επιτυχείν» αφού μέσα από το κλίμα της συνεργασίας που εμπνέει, μπορεί κάποιος να αποκτήσει τα εφόδια για να περάσει στη σχολή που επιθυμεί και να αποκτήσει φιλικές σχέσεις που κρατήσουν για χρόνια!»
- Χριστίνα Κουντουριώτη (Τμήμα Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας ΕΚΠΑ)
«Η συνεργασία μου με το Φροντιστήριο «ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ» ξεκίνησε στην Β’ Λυκείου. Με την σωστή καθοδήγηση των καθηγητών και του κ. Βλασταράκου, επέλεξα την κατεύθυνση των Οικονομικών. Η μεταδοτικότητα των καθηγητών, τα συγγράμματα τους (πάνω στα οποία βασιζόταν το μάθημα) και τα τακτικά Διαγωνίσματα Προσομοίωσης, με οδήγησαν προς την επιτυχία! Πλέον σαν φοιτήτρια, αναγνωρίζω την σωστή δουλεία, όλων όσων με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου! Αν ξεκινούσα από την αρχή, θα διάλεγα πάλι το ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ!»
- Φίλιππος Φανακίδης (Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιώς)
«Η εμπειρία μου στο «Επιτυχείν» ήταν μια πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη εμπειρία! Οι καθηγητές ήταν πάρα πολύ φιλικοί, έκαναν το κλίμα του μαθήματος ιδιαίτερα ευχάριστο και ανταποκρίνονταν στις ανάγκες του μαθήματος με επιτυχία! Προσωπικά, χαίρομαι για το χρόνο που αφιέρωσα στο Φροντιστήριο και είμαι ευγνώμων για την βοήθεια των καθηγητών, καθώς κατάφερα να περάσω στο Πανεπιστήμιο!»
- Αργυρώ Μιχάλη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας)
«Η εμπειρία μου με το Φροντιστήριο Επιτυχείν ήταν πολύ θετική! Οι καθηγητές ήταν πάντα θετικοί! Οι καθηγητές ήταν πάντα πολύ βοηθητικοί και ακόμα και μέσα στο άγχος των Πανελληνίων κατάφεραν να κάνουν το κλίμα ευχάριστο και να μας στηρίζουν ψυχολογικά! Ήταν πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν σε ότι θέλαμε και μας ενθάρρυναν πάντα! Είμαι ευγνώμων γιατί μέσα από το Φροντιστήριο έκανα καινούργιες φιλίες που μετά από χρόνια ακόμα κάνουμε παρέα! Χάρη στο Επιτυχείν και με σκληρή δουλεία, κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου και να περάσω στην σχολή που ήθελα πολύ και που φοιτώ τώρα εκεί»
- Μάρθα Λασιθιωτάκη (Χρηματικής και Τραπεζικής Διοικητικής, Πανεπιστήμιο Πειραιά)
«Ξεκίνησα να κάνω μαθήματα στο Φροντιστήριο Επιτυχείν στα θερινά, πριν την Γ΄Λυκείου. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι το περιβάλλον ήταν ότι χρειαζόμουν για να πετύχω τους στόχους μου! Οι καθηγητές ήταν πάντα υποστηρικτικοί και ενθαρρυντικοί!»
- Ελένη Αλαβάνου (Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πάντειο Πανεπιστήμιο)
« Δύο από τα σημαντικότερα χρόνια της ζωής μου, τη Β ΄και Γ΄Λυκείου, τα πέρασα σε ένα περιβάλλον που δεν ήταν απλώς ένας χώρος μάθησης, αλλά κάτι πολύ περισσότερο! Το Φροντιστήριο Επιτυχείν δεν ήταν μόνο το μέρος που προετοιμάστηκα για τις Πανελλήνιες στην Οικονομική κατεύθυνση, αλλά και ένας χώρος που διαμόρφωσε αναμνήσεις, φιλίες και εμπειρίες που θα με συνοδεύουν για πάντα! Είμαι ευγνώμων στους καθηγητές μου, γιατί δεν ήταν απλώς δάσκαλοι, αλλά καθοδηγητές και υποστηρικτές σε αυτή τη δύσκολη πορεία! Με τις γνώσεις, την υπομονή και το ενδιαφέρον τους, κατάφεραν να μας εμπνεύσουν και να μας δώσουν τα εφόδια που χρειαζόμασταν, όχι μόνο για τις εξετάσεις, αλλά και για το μέλλον! Δεν μπορώ να παραλείψω το φοβερό κλίμα και το δέσιμο που δημιουργήθηκε μέσα στην τάξη. Οι φιλίες που χτίστηκαν στο συγκεκριμένο Φροντιστήριο ήταν δυνατές, βασισμένες στις κοινές μας αγωνίες, τα όνειρα και της στήριξη που δίναμε ο ένας στον άλλον. Ήμασταν όλοι μαζί σε αυτή την διαδρομή, μοιραστήκαμε αμέτρητες στιγμές, γέλια, άγχος, ακόμα και μικρές νίκες που μας έδιναν δύναμη να συνεχίσουμε! Ευχαριστώ πολύ για όλα!»
- Έρρικα Δημοπούλου (Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)
« Η εμπειρία μου στο ΕΠΙΤΥΧΕΙΝ ήταν εξαιρετική! Οι καθηγητές που είχα όλα τα χρόνια (από την Α΄Λυκείου έως και την Γ΄Λυκείου), αλλά και αυτούς που δεν είχα, ήταν πάρα πολύ καλοί! Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και ήταν πάντα δίπλα μου σε όλα! Το καλό είναι ότι είχα την οικειότητα να τους πω ότι θέλω, να κάνουμε την πλάκα μας, αλλά πάντα προτεραιότητα είχαν φυσικά τα μαθήματα! Εγώ προσωπικά πέρασα στην πρώτη μου επιλογή και γιαυτό ευχαριστώ όλους τους καθηγητές που με βοήθησαν γιαυτό! Υ.Γ. Ιδανικά θα ήθελα να έρχομαι που και που να σας βλέπω και να τα λέμε, αλλά πλέον μένω στην φοιτητούπολη μου! 😊 »
