Σύμβουλοι Σπουδών

No Comments ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Χρήστος Βλασταράκος  – Φιλόλογος   / Ανδρέας Αντωνιάδης  – Μαθηματικός

 

Χρήστος Βλασταράκος – Φιλόλογος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Υμηττό και την Ηλιούπολη , αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Υμηττού και εξακολουθεί να είναι κάτοικος και δημότης Ηλιούπολης.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

Από το 1998 έως το 2010 δούλεψε ως φιλόλογος στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης «Ρόμβος».

Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται στα « Νέα εκπαιδευτήρια  Μαλλιάρα » , ενώ ταυτόχρονα  από το 2011 ως το 2017  είχε την εποπτεία των αρχαίων ελληνικών της κατεύθυνσης των ανθρωπιστικών σπουδών στο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «Ξιφαράς» .

Παράλληλα με το εκπαιδευτικό έργο του έχει ασχοληθεί  με τη συγγραφή εκπαιδευτικών βοηθημάτων.

Ως συγγραφέας το 2006 σε συνεργασία με τον εκδοτικό όμιλο « Λιβάνη » εκδίδει το « Συντακτικό της αρχαίας ελληνικής σε αυτοτελή μαθήματα », το 2007 εκδίδει το βιβλίο « Ασκήσεις συντακτικού με 2800 παραδείγματα » και το 2009 εκδίδει τη « Γραμματική της αρχαίας ελληνικής γλώσσας ».

Ακόμα έχει συγγράψει και επιμεληθεί εγχειρίδια – βοηθήματα αρχαίων ελληνικών για  φροντιστήρια και  ιδιωτικά σχολεία και για όλες τις τάξεις του λυκείου και του γυμνασίου.

 

  1. Αντωνιάδης Ανδρέας – Μαθηματικός

 

  1. Είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  2. Διδάσκει ανελλιπώς σε φροντιστήρια από το 1987, εκπαιδευτικός οργανισμός Ρόμβος και φροντιστήριο Δημόκριτος σε όλες τις τάξεις του λυκείου.
  3. Έχει συμμετάσχει στην έκδοση θεμάτων για τα διαγωνίσματα του ΟΕΦΕ.
  4. Έχει συγγράψει και επιμεληθεί εγχειρίδια και για τις τρεις τάξεις του λυκείου και είναι υπεύθυνος σπουδών και διδάσκων καθηγητής στο φροντιστήριό μας .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *